Leverans villkor

Orderbekräftelse

När du har gjort din beställning och godkänt den skickar vi en orderbekräftelse via e-post till dig.

Leveransbekräftelse

När vi har packat din order skickar vi ytterligare en bekräftelse, en leveransbekräftelse. Från det kan du gå in på ”Min Sida” för att hitta mer information om din order.

Fraktkostnader

Vi använder Posten och DHL för att leverera till dig. Du kommer att debiteras beroende på vikten av leveransen. Mer information när du betalar.Fri frakt på alla beställningar över 500 SEK!

Beräknad leveranstid

1-3 arbetsdagar. Obs! Nu har vi många ordrar som kommer in och vi hoppas att ni har förståelse om er order tar ett par dagar extra att leverera. Vi jobbar hårt och hoppas detta inte ska beröra dig.

Leveranspartner

Vi har valt Posten som distributör på grund av deras många och spridda utlämningsställen, deras snabba och trygga leveranser samt smidiga leveranser rakt ned i brevlådan (för de mindre varorna). Detta för att vi ska kunna vara så tillgängliga som möjligt för er kunder runt om i landet.

Försening

Vid eventuell försening har du rätt att häva köpet om du inte godkänner en ny leveranstid. Vill du häva ditt köp på grund av fördröjd leveranstid och har förskottbetalat förs pengarna tillbaka till ditt konto inom ett par dagar. Har du valt att betala med faktura så makulerar vi den.

Är du under 18 år? Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att beställa hos oss!

Gerta menar

En present från MM of Sweden ger glädje. Och glöm inte att köpa en till dig också