Byte och retur

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen (DHL) har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar utan att behöva ange orsak. Tidsfristen startar den dag du tar emot produkten. Varan ska återsändas till oss inom 14 dagar från det att du har åberopat ångerrätten. Om produkten har använts mer än skäligt för att kontrollera funktionalitet, kommer avdrag för värdeminskning att göras (om varan kan betraktas som begagnad). Avdraget dras ifrån beloppet som återbetalas.

För att förenkla hanteringen, rekommenderar vi dig följa nedanstående punkter när du ångrar ett köp:

Kontakta oss inom 14 dagar (via sales@mmofsweden.com). Lägg tillbaka produkten i originalförpackningen, inkl. tillbehör som t.ex. bruksanvisning med mera. Vi rekommenderar att du skickar förpackningen till nedanstående returadress. När du utnyttjar ångerrätten står du för returkostnaden. Kom ihåg att spara inlämningskvittot då du ansvarar för returen.

När vi har mottagit produkten/produkterna görs en återbetalning (med avdrag för eventuell värdeminskning). Det tar 14 arbetsdagar från det att vi har mottagit och godkänt din retur, innan du erhåller återbetalningen. Vi betalar tillbaka det belopp som du har betalat, inklusive fraktkostnaden. Returkostnaden får du dock betala själv.

Returadress:

MM of Sweden
Gäddgränd 4
19467 Upplands-Väsby
OBS! Vi tar inte emot paket som skickas mot postförskott eller rekommenderat.